Hiába engedték be a kormánypárti sajtót a kötcsei találkozóra, egy sor sem jelent meg Orbán beszédéről

POLITIKA
2022 szeptember 12., 18:02
comments 35

Idén egy sor sem szivárgott ki Orbán Viktor kötcsei beszédéből, pedig a találkozó előtt egy kormányközeli elemző a Magyar Nemzetben előre beharangozta, hogy a miniszterelnök egy új cselekvési terv alapjait is lefektetheti, amik a következő két év kormányzásának sarokpontjait is érintik.

Azt, hogy a kormányközeli portálok nem arról írnak, ami hírértékű, hanem arról, amiről szabad, mi sem mutatja jobban, mint hogy a beszéd elhangzása után a cselekvései tervről egy szó sem jelent meg náluk, miközben a munkatársaik is ott falatoztak a Fidesz holdudvarával. A máig az egyik legolvasottabb portálnak számító Origo is megelégedett azzal, hogy bármifajta hozzáadott érték nélkül újraközöljék Orbán Viktor Facebook-posztjait, pedig a lap főszerkesztője, Gábor László személyesen volt ott a rendezvényen:

Gábor László, az Origo főszerkesztője elegáns öltönyben érkezik a kötcsei polgári piknikre
photo_camera Gábor László, az Origo főszerkesztője hanyag eleganciával érkezik a kötcsei polgári piknikre Fotó: Czinkóczi Sándor/444

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.