Hiába engedték be a kormánypárti sajtót a kötcsei találkozóra, egy sor sem jelent meg Orbán beszédéről

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
szeptember 12., 18:02
comments 35

Idén egy sor sem szivárgott ki Orbán Viktor kötcsei beszédéből, pedig a találkozó előtt egy kormányközeli elemző a Magyar Nemzetben előre beharangozta, hogy a miniszterelnök egy új cselekvési terv alapjait is lefektetheti, amik a következő két év kormányzásának sarokpontjait is érintik.

Azt, hogy a kormányközeli portálok nem arról írnak, ami hírértékű, hanem arról, amiről szabad, mi sem mutatja jobban, mint hogy a beszéd elhangzása után a cselekvései tervről egy szó sem jelent meg náluk, miközben a munkatársaik is ott falatoztak a Fidesz holdudvarával. A máig az egyik legolvasottabb portálnak számító Origo is megelégedett azzal, hogy bármifajta hozzáadott érték nélkül újraközöljék Orbán Viktor Facebook-posztjait, pedig a lap főszerkesztője, Gábor László személyesen volt ott a rendezvényen:

photo_camera Gábor László, az Origo főszerkesztője hanyag eleganciával érkezik a kötcsei polgári piknikre Fotó: Czinkóczi Sándor/444

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt