Medvegyev: Kijev adja meg magát Oroszország feltételei szerint

háború
2022 szeptember 12., 11:45

A korábbi orosz elnök, aki most Oroszország biztonsági tanácsának helyettes vezetője, reagált Volodimir Zelenszkij CNN-nek adott interjújára. Az ukrán elnök azt mondta az amerikai tévécsatornának, hogy nem úgy látja, hogy az oroszok készek lennének konstruktívan tárgyalni, ő pedig nem tárgyal olyanokkal, akik ultimátumokat fogalmaznak meg. Azt is mondta, hogy bármilyen megegyezést csak akkor kész aláírni, ha az orosz erők elhagyják Ukrajna területét.

photo_camera Fotó: VALENTIN EGORSHIN/Sputnik via AFP

„A mostani ultimátumok csupán bemelegítések gyerekeknek, előzetesek a jövőbeni követelésünk előtt. Az ukrán elnök tudja, mi az: a kijevi rezsim adja meg magát Oroszország feltételei szerint" - írta válaszul Medvegyev a Telegramon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.