Mától mindenkinek elérhető a 87. Füstízű hang: Celsius–Fahrenheit-káosz és alakuló bark – duplavak hangjáték nemzetközi grillversenyen

Szót fogadtunk a szpindoktoroknak, lementünk vidékre, a Budapest vége táblától kábé ötszáz méterre, Dunaharasztiba, és megtekintettük a 4. Füstös Nyúl Kupa grillversenyt. Ahol mi más derült volna ki, mint hogy a magyar szereti a barbecue disznófejet, amiből az íze kedvéért készítés előtt érdemes kitépni a szájpadlást, és a hőáramlás miatt a szemeket. Kalauzunk Csepregi András, a Fehér Nyúl sörfőzde egyik alapítója, és a főzde barbecuecsapatának sportolója, a sertésfej-előadást Lehel Márk tartja, Nagy Iván, a legeredményesebb magyar barbecueversenyző pedig Hollandiából érkező amerikai oldalast fűszerez. Hamarosan videón is megtekinthető, csak gondoltuk, előbb jöjjön a hangjáték.

 • 01.00: Csepregi András, a Fehér Nyúl sörfőzde alapítója bevezet a turn innél.
 • 11.30: Szűcs Róbert Lúciusz Picigurman betömködi a költségvetései lyukakat.
 • 20.30: Malacfej workshop – Lehel Márk.
 • 24.00: Nagy Iván, a legsikersebb magyar BBQ-versenyző (Szeged, Suncity BBQ) oldalast fűszerez.
 • 28.00: Burgerinduló bucit pirít a kamadóban.
 • 34.50: Kis tarja az alján, kolbi, hamburgerbeadás.
 • 35.30: A tavalyi ezüstérmes Bamba Marha színes hamburgere beadás előtt.
 • 40.00: A szlovén grillel el vagytok tévedve.

Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged. Ha már van ilyen tagságod, belépés után hallgathatod is a legújabb epizódot.

Ha nem itt, hanem a podcast appodon hallgatnál minket, a megfelelő előfizetés birtokában a Kör profilodon a Podcastok fülön készíthetsz magadnak egyedi podcast linket (RSS), amit az ott leírtak szerint befűzhetsz a podcast lejátszódba – pl. Apple vagy Google Podcasts. (Ez a link sajnos Spotifyon egyelőre nem működik.)
Mit tehát a teendőd?

Ha „Közösség” vagy „Belső kör” csomagod van, nincs tennivalód, belépés után itt hallgathatsz is minket.

Ha Közösség vagy Belső kör csomagod van, és a podcast appodban hallgatnád az adást, a Kör profilodon a Podcastok fülön készíts magadnak egy linket, amit az ott leírtak szerint befűzhetsz a lejátszódba.

Ha pedig még nincs előfizetésed, vagy Cikkek előfizetésed van, a podcastok hallgatásához Közösség vagy Belső kör csomagra kell váltanod. Előfizetni, csomagot váltani itt tudsz.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt