Nadal úgy búcsúzott Federertől, ahogy a legnagyobbak között szokás

sport
2022 szeptember 15., 17:51
comments 1

A 41 évesen a visszavonulását bejelentő svájci zsenit, Roger Federert elbúcsúztatta legnagyobb ellenfele, Rafael Nadal is. Pont úgy, ahogy barátok és legendák között szokás.

photo_camera Nadal és Federer Fotó: ADRIAN DENNIS/AFP
link Forrás

Nadal a barátjaként és riválisaként szólítja meg Federert, azt kívánva, bárcsak soha ne jött volna el ez a nap. „Szomorú nap ez személyesen nekem és a sportnak is szerte a világon. Öröm, megtiszteltetés és kiváltság volt megosztani veled ezeket az éveket, annyi csodálatos pillanatot átélve a pályán és azon kívül is” - írja a spanyol. Hogy csak visszavonulásról, és nem temetésről van szó, azt azért jelzi Nadal is, megemlítve, hogy közösen lesz még részük ilyenekben a továbbiakban is, mert akad még tennivalójuk együtt. Aztán boldogságot kíván Federernek a családi élethez, és megjegyzi, hogy találkoznak még Londonban, a svájci utolsó hivatásos fellépésén a Laver-kupában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.