Félkész betontorzó marad a kormányzati adatközpont Gödön

gazdaság
2022 szeptember 21., 16:09

Nem hagynak torzókat, nyilatkozta még májusban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a felfüggesztett állami beruházásokról. Csepreghy Nándor, az Építési és Beruházási Minisztérium miniszterhelyettese pedig szeptember közepén jelentette be, hogy az energiaárak növekedése miatt a kormány 270 beruházást függesztett fel 2100 milliárd forint értékben. Szintén azt ígérte, hogy a már elindult beruházások nem állnak le.

Nos, a felfüggesztett beruházások listáján szerepel a Gödi Adatközpont is. Az építkezésről készítettünk néhány friss fotót:

Van ilyen kép is:

Ez a ráadás:

Első és sokadik ránézésre is torzónak tűnik a méretes betontömb a bedeszkázott ablakokkal.

Mi ez a Gödi Adatközpont?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.