Gigantikus sörbaleset egy floridai autópályán

külföld
2022 szeptember 22., 05:37
comments 2

Szerdán több ezer doboznyi Coors Light árasztott el egy floridai autópályát, miután a söröket szállító kamion karambolozott.

link Forrás

A rendőrség szerint a balesetezők kisebb sérülésekkel megúszták, leszámítva ugye a sörrel teli dobozokat, amiktől látni sem lehetett az utat.

A baleset azután történt, hogy két kamion összeütközött, majd félreállt. Nem sokkal később két másik kamion, illetve egy kisteherautó is félreállt, hogy segítsen a kamionoknak. Ebbe a nagy félreállásba szaladt bele a sörszállító kamion, ami már nem tudott megállni, úgyhogy ütközött, a szállítmánya pedig az útra borult.

A sör mellett egy kis beton is folyt az útra – az nem derült ki, hogy milyen állapotában –, mert az egyik kamion pedig azt szállított. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.