Navracsics azért váltott frakciót, mert a KDNP neve most jobban cseng, mint a Fideszé

POLITIKA
2022 szeptember 22., 18:06
comments 11

Navracsics Tibor Orbán Viktorral és Semjén Zsolttal is lebeszéte, hogy inkább átül a KDNP frakciójába. „Azért, hogy az Európai Néppárttal való kapcsolatot meg tudjuk őrizni. A KDNP, amely a Néppárt tagja maradt, felajánlotta azt, hogy lépjek át a KDNP-be, így az Európai Néppárttal való kapcsolatot is tudom tartani”- mondta a miniszter az Inforádiónak. Már a választások óta gondolkozott ezen, de egy jogszabályváltozás csak most tett lehetővé a frakcióváltást. Bár kínos kérdéseknél már korábban is inkább KDNP-snek álcázta magát.

link Forrás

Navracsics egyetértett azzal, hogy a néppárti tagság miatt KDNP neve ez talán jobban cseng most az uniós tárgyalópartnereknél, mint a Fidesz. Azt mondta, az Európai Néppártban is sokan pozitívumként fogadták, hogy KDNP-s lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.