Rihanna lesz a következő Super Bowl félidei fellépője

sport
2022 szeptember 26., 10:31
comments 4

Az NFL hivatalosan is bejelentette, hogy február 12-én az 57. Super Bowl félidei show-ján Rihanna fog fellépni.

A döntőt az arizonai Glendale-ben rendezik. A Super Bowl a világ legnézettebb egynapos sporteseménye, félidei show-ján a korábbi headlinerek közt olyanok voltak, mint Michael Jackson, Lady Gaga, Shakira és Jennifer Lopez, The Weeknd. Tavaly Dr Dre, Snoop Dogg és Eminem lépett fel, és csatlakozott hozzájuk Mary J Blige, illetve Kendrick Lamar is.

Rihanna egy korábbi interjúban azt mondta, 2019-ben visszautasította a szervezők felkérését, ezzel jelezve kiállását a San Francisco 49ers korábbi irányítója, Colin Kaepernick mellett. Kaepernick 2016-ban lett világhírű azzal, hogy mérkőzés előtt nem állt fel az amerikai himnusz alatt, ezzel tiltakozva a színesbőrűeket érő incidensek és attrocitások miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt