A rendőrség kifosztás és bántalmazás miatt nyomoz egy budapesti mentős ellen

bűnügy
2022 szeptember 27., 13:19

Bűncselekmény gyanújával indult eljárás egy mentős ellen, akinek a munkaviszonya azonnali hatállyal meg is szűnt – közölte az Országos Mentőszolgálat, arra nem térve ki, hogy a gyanú szerint mit követett el az érintett mentős, csak arra, hogy a férfi a tettével a cselekmény sértettje mellett 8500 becsületes mentődolgozónak is „súlyos erkölcsi kárt” okozhatott.

photo_camera Mentő érkezik a budapesti Szent László Kórházba 2020. március 10-én. Illusztráció: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

A BRFK a HVG-vel annyit közölt, hogy az ügyben feljelentés alapján rendeltek el nyomozást, és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként kifosztás és „bántalmazás közfeladatot ellátó személy eljárásában megalapozott gyanúja miatt”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt