Súlyos, akár katonai következményei is lehetnek az északi gázvezetékek kilyukadásának

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 szeptember 27., 18:25
comments 54

Svéd és dán kutatóintézetek is megerősítették kedd estére, hogy robbanások történtek a tengerben éppen ott, ahol az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek kilyukadtak. A két vezetékből összesen három helyről ömlik a gáz a tengerbe. A vezetékek közül ugyan egyik sem működött éppen, mert az elsőt az oroszok lekapcsolták, a másodikat pedig soha meg sem nyitották, de gáz mindkettőben volt, mert a nem működő csövekben is kell valamennyi gázt áramoltatni, hogy azok használhatók maradjanak.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt