„Ne gazdagítsd azt az ördög Putyint!” - kommentelte Al Di Meola Orbán Viktornak

POLITIKA
2022 szeptember 28., 20:21
comments 18

Orbán Viktor kedveli Al Di Meola zenéjét, büszkén posztolt is tavaly arról, hogy dedikált lemezt kapott a gitárművésztől. A rajongás viszont, úgy tűnik, nem kölcsönös: a gitárművészt annyira felháborítja, hogy Orbán nem helyezkedik szembe Putyinnal és kritizálja a szankciókat, hogy a kormányfő tegnapi posztja alá kétszer is kommentelt.

Először Gál Kinga kommentje alá írta, hogy ha békepárti a kormány, akkor Orbán talán ne támogassa többé Putyint:

photo_camera Fotó: Facebook screenshot

Majd hosszabb, önálló megjegyzést is írt, amiben észérvekkel próbálja jobb belátásra bírni a magyar miniszterelnököt, például hogy ha más európai országok is támogatni tudják a szankciókat, akkor tegyen így ő is:

photo_camera Fotó: Facebook


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.