Kapcsolati erőszak miatt nyomoznak Szilágyi Liliána ügyében

bűnügy
2022 szeptember 30., 08:17
comments 6

A Fővárosi Törvényszék feljelentést tett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig kapcsolati erőszak gyanúja miatt nyomozást rendelt el Szilágyi Liliána vallomása után, írja a Telex.

Szilágyi Liliána vallomása közben
photo_camera Szilágyi Liliána vallomása közben Fotó: Bankó Gábor/444

Az úszónő - akit becsületsértésre hivatkozva perelt be az apja - számos esettel illusztrálta a bírórásg előtt apja bántalmazó viselkedését, mindenre kiterjedő kontrollját a menstruációjától kezdve az öltözködésén át a telefonjáig. A bíró ezután felfüggesztette a rágalmazási pert.

Szilágyi 19 embert kért fel, hogy tanúskodjon mellette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.