Tizenkilencen tanúskodhatnak Szilágyi Liliána mellett

szeptember 19., hétfő 6:06
27

Többek közt édesanyja is tanúskodni fog Szilágyi Liliána mellett a perben, amit becsületsértés miatt indított az úszónő apja, írja a Bors.

Szilágyi Liliána ügyvédjével, Keviczki Istvánnal Fotó: Bankó Gábor/444

Rajta kívül további 18 embert kértek fel tanúnak, és bár senki sem volt elutasító, Szilágyi Liliána ügyvédje szerint egy-két ember ingadozik, „mert ez egy kényes ügy”, amire figyel a média, „kamerák kereszttüzében kell kényes kérdésekről beszélni”. Mint mondta, „ez nem azt jelenti, hogy ne állnának ki teljes mellszélességgel Szilágyi Liliána és az általa képviselt ügy mellett”.

Szilágyi Zoltán, az apa szerint lánya megsértette a becsületét és jó hírnévhez való jogát azzal, hogy azt állította, testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt gyermekkorától fogva, illetve édesanyját is. Szilágyi Liliána a pénteki első tárgyaláson számos esettel illusztrálta apja bántalmazó viselkedését, mindenre kiterjedő kontrollját a menstruációjától kezdve az öltözködésén át a telefonjáig. A bíró felfüggesztette a rágalmazási pert, és nyomozóhatósághoz utalta az ügyet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt