Trevor Noah otthagyja a Daily Show-t

szórakozás
2022 szeptember 30., 04:29
comments 6

A 38 éves dél-afrikai humorista csütörtök este jelentette be, hogy tele van hálával az útért, amit megtehetett, de van egy másik része az életének, amit fel szeretne fedezni. Úgy érzi 7 év után ideje kiszállni.

link Forrás

Trevor Noah 2015-ben vette át a Daily Show vezetését, amikor Jon Stewart visszavonult. Azóta végigcsinálta Trump elnökségét és a világjárványt, de nem hagyta ki a magyar politika nemzetközi szinten is legviccesebb eseményét sem: Szájer József menekülését a brüsszeli orgiáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.