Kövér László szerint fontos, hogy az idősek megosszák a háborús tapasztalataikat a fiatalabb generációval

POLITIKA
2022 október 01., 14:05
comments 37

„A mai, háború sújtotta helyzetben kiemelten fontos, hogy az idősebb korosztály megossza élettapasztalatát, történelmi emlékeit a fiatalokkal, akiknek remélhetőleg nem kell átélniük háborús időszakot,” mondta az Országgyűlés elnöke Pápán. A 30. évfordulóját ünneplő Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi, Érdekképviseleti Egyesülete rendezvényén Kövér László kijelentette:

"Ez a háború nem a miénk", nem mi robbantottuk ki és nincs ahhoz közünk, amiért zajlik. Valójában az orosz-ukrán háborúnak mélyebb okai vannak, nem csupán a két ország között zajlik, gazdasági következményei pedig mélyen érintik Magyarországot is.

A házelnök szerint a kormány kiemelt célja az idősek életminőségének, így a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, valamint a fiatalok gyermekvállalásának ösztönzése állami támogatás révén. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.