Kövér László szerint fontos, hogy az idősek megosszák a háborús tapasztalataikat a fiatalabb generációval

POLITIKA
2022 október 1., 14:05
comments 37

„A mai, háború sújtotta helyzetben kiemelten fontos, hogy az idősebb korosztály megossza élettapasztalatát, történelmi emlékeit a fiatalokkal, akiknek remélhetőleg nem kell átélniük háborús időszakot,” mondta az Országgyűlés elnöke Pápán. A 30. évfordulóját ünneplő Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi, Érdekképviseleti Egyesülete rendezvényén Kövér László kijelentette:

"Ez a háború nem a miénk", nem mi robbantottuk ki és nincs ahhoz közünk, amiért zajlik. Valójában az orosz-ukrán háborúnak mélyebb okai vannak, nem csupán a két ország között zajlik, gazdasági következményei pedig mélyen érintik Magyarországot is.

A házelnök szerint a kormány kiemelt célja az idősek életminőségének, így a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, valamint a fiatalok gyermekvállalásának ösztönzése állami támogatás révén. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt