Botrány a profi horgászvilágban, ólomgolyókkal nyerhetett több százezer dollárt egy páros

sport
2022 október 03., 07:17
comments 11

A sakk után a profi horgászatban is áll a bál, egy páros több százezer dollárt nyerhetett csalással, írja az Indy100.

Chase Cominsky-t és Jake Runyant azzal vádolta meg az Erie tavi verseny felügyelője, Jason Fischer, hogy ólmot tömtek a kifogott halaikba, így azok nehezebbek voltak, és jobb eredményt értek el velük.

link Forrás

A Twitteren közzétett videón látható, ahogy a halakból kiveszik az ólomgolyókat. Közben a dühös versenyzők és a bírák összeszólalkoznak, az egyik azt üvöltötte, hogy: „Hívjátok a zsarukat! Ez egy kibaszott lopás, a kurva anyátokat!”

Egy másik versenyző azt mondja, hogy Cominsky és Runyon "évek óta csal", míg egy másik, nyugodtabb hangon azt kérdezi: "Nem kell feljelentést tennünk a rendőrségen?". A videón Fischer is hallható, amint azt mondja Runyannak, hogy távozzon. Runyan az egész videó alatt egy szót sem szól, csak néz maga elé, Cominsky nem látszik. Ha beigazolódik, hogy a páros csalt, a korábbi győzelmeiket is elvehetik. (rtl.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.