Zelenszkij rendeletbe foglalta, hogy nem hajlandó tárgyalni személy szerint Putyinnal

háború
2022 október 4., 16:50
comments 1

Vlagyimir Putyin „nem tudja, mi az a méltóság és az őszinteség. Készen állunk a párbeszédre Oroszországgal, de csak akkor, ha az elnököt nem Putyinnak hívják” – közölte Volodimir Zelenszkij.

Az ukrán elnök által kiadott rendelet szerint Ukrajna nem tárgyal Oroszországgal, amíg Putyin az elnök. A döntés azután született, hogy a Kreml több ukrajnai megyét annektált. Zelenszkij korábban is figyelmeztette az orosz vezetést, hogy az annektálással ellehetetlenülnek a tárgyalások.

A rendeletre Dimitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő azt válaszolta, Oroszország megvárja, hogy a mostani ukrán elnök megváltoztassa az álláspontját, vagy hogy a következő ukrán elnök mit gondol majd a tárgyalásokról. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt