A Vodafone után újabb cégben vásárol magának többséget a 4iG

belföld
2022 október 5., 17:49
comments 6

A 4iG csoport hosszú távú stratégiájának megfelelően a Honeycomb új képességgel gyarapítja a cégcsoport telekommunikációs ágazatát, amellyel a csoport szolgáltatásainak köre is tovább bővül – írja a 4iG a közleményében.

A közleményben az azonban nem szerepel, hogy a Honeycomb Hungary valójában Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter érdekeltségébe tartozik.

A 4iG Nyrt. adásvételi megállapodást kötött a Honeycomb Hungary és Central Europe vállalatcsoport 75 százalékos tulajdonrészének megvásárlásáról.

photo_camera Középen Jászai Gellért, a 4iG fő tulajdonosa Fotó: 4iG Nyrt. / Facebook

A Brisk szoftver és az erre épülő Brisk médiatechnológiai platform a 4iG közleménye szerint „a világ jelenleg egyik legkorszerűbb és legmagasabb fokon automatizált, Magyarországon fejlesztett reklám minőség-ellenőrző, transzkódoló és továbbító rendszere”. Ennek kizárólagos felhasználási jogával a Honeycomb rendelkezik. A Brisk magas szintű digitális médiaszolgáltatásokat nyújt Magyarországon és Kelet-Közép-Európa több országában.

A 4iG az a Mészáros Lőrinc vonzáskörzetéből kinőtt, állami hátszéllel felfuttatott nagyvállalat, amelyről augusztusban kiderült: az állammal közösen, 715 milliárd forintért megvásárolja a Vodafone-t.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt