link Forrás

Civil ruhás rendőrrel várta a tankerület a Karinthy Gimnázium tanárait

oktatás
2022 október 07., 09:11
comments 43
  • Szerdán a budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium sok tanára is részt vett azon a tiltakozáson, amelyen országszerte számos más intézmény dolgozói.
  • Másnap a Külső-Pesti Tankerületi Központ igazgatója, Rábel Krisztina behívta az igazgatót, hogy általa kézbesítsen 24 névre szóló levelet az iskola tanárainak.
  • Ők ezt nem vették át.
  • Helyette péntek reggel nyolckor, több száz szülő és szimpatizáns kíséretében ellátogattak a tankerület központjába, hogy – életükben először – személyesen találkozzanak Rábel Krisztinával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.