Futóverseny miatt lezárások és forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Budapesten

közlekedés
2022 október 08., 07:22
comments 1

Több belvárosi útvonalon is részlegesen vagy teljesen korlátozzák a forgalmat futóverseny miatt a hétvégén.

A szombati és vasárnapi SPAR Budapest Maraton miatt szombat délelőtt a budai alsó és felső rakpartokon, illetve azok környékén, vasárnap délelőtt és kora délután pedig a Duna mentén a Rákóczi híd és az Árpád híd között korlátozzák részlegesen vagy teljesen a közlekedést.

A Szabadság hidat vasárnap várhatóan reggel fél tíztől kora délutánig zárják le a közúti forgalom elől, emellett a Margit hídon és az Árpád hídon is sávlezárásra kell számítani.

A rajt és a cél a XI. kerületi Pázmány Péter sétányon lesz, ezt a részt szintén lezárják.

A verseny miatt több közösségi közlekedési járat forgalma módosul, részletek a BKK oldalán. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.