Nem lesz melegvíz a BGE-n

belföld
2022 október 10., 11:59
comments 8

A Budapesti Gazdasági Egyetem épületeiben az irodákat és tantermeket 18-20 fokra, a többi helyiséget 18 fokra fűtik fel. Ez állt a hallgatóknak küldött hétfő reggeli Neptun-üzenetben, írja az Eduline.

Munkaidőn kívül 15 fok lesz az oktatási épületekben, amit az oktatás és a munkaidő kezdetére kell 18-20 fokosra felfűteni.

Az egyetem mosdóiban nem lesz meleg víz, a tornatermek, sportlétesítmények zuhanyzóiban 38 fokosra állítják be a meleg vizet.

A kollégiumokat a korlátozás annyiban érinti, hogy a meleg vizet ott is 38 fokosra állítják be.

Korábbi hírek szerint különböző energiatakarékossági intézkedések érintik a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, ahol telefont se lehet tölteni, valamint a megmaradt állami egyetemeket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt