Meghalt egy orosz bíró is a krími hídon történt robbantásban

háború
2022 október 11., 15:26

Egy moszkvai bíró is meghalt a krími hídon történt robbanásban – írja az rtl.hu a mku.ru híre alapján.

Az orosz lap arról írt, hogy a 42 éves Szergej Vlagyimirovics Maszlov feltehetően abban a fekete autóban ült, ami a felvételek szerint épp a robbanás pillanatában ért egy teherautó mellé. Rajta kívül még hárman ültek Maszlov kocsijában, ami egy Cadillac Escalade volt. A cikk szerint Maszlov a Krím-félszigeteken található nyaralójából utazott hazafelé.

link Forrás

Maszlov nagy jelentőségű ügyekkel foglalkozott. Korábban volt dolga Gazpromot érintő ügyekkel, legutóbbi ügyében pedig Ramzan Kadirov csecsen vezető lánya volt a vádlott. Maszlovot a brit bulvársajtóban függetlenként jellemezték, a Mirror egy jogi forrásra hivatkozva azt írta róla: szokatlanul független gondolkodású és megvesztegethetetlen volt, aki üzleti vitákat érintő kényes ügyekben döntött.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.