19 ember sérült meg Ikladnál, amikor egy személyvonat teherautóval ütközött

baleset
2022 október 14., 12:12
comments 4

19 ember sérült meg, közülük öt ember állapota súlyos, amikor a reggeli órákban egy kamion ütközött egy személyvonattal az Iklad-Domony felső megállóhely közelében a vasúti átjárónál, írja a Mávinform.

A Balassagyarmatról Aszódra tartó személyvonaton összesen 22 ember utazott, a sérültek között utasok és a MÁV munkatársai is vannak.

A Galgamácsa és Aszód között pótlóbuszok szállítják az utasokat a forgalom újraindulásáig. Az Aszód-Balassagyarmat-Ipolytarnóc vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt