19 ember sérült meg Ikladnál, amikor egy személyvonat teherautóval ütközött

baleset
2022 október 14., 12:12
comments 4

19 ember sérült meg, közülük öt ember állapota súlyos, amikor a reggeli órákban egy kamion ütközött egy személyvonattal az Iklad-Domony felső megállóhely közelében a vasúti átjárónál, írja a Mávinform.

A Balassagyarmatról Aszódra tartó személyvonaton összesen 22 ember utazott, a sérültek között utasok és a MÁV munkatársai is vannak.

A Galgamácsa és Aszód között pótlóbuszok szállítják az utasokat a forgalom újraindulásáig. Az Aszód-Balassagyarmat-Ipolytarnóc vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.