A JP Morgan Chase megszakítja a kapcsolatot Kanye Westtel

külföld
2022 október 14., 9:56
comments 2

A JP Morgan Chase amerikai bankóriás megszünteti kapcsolatát Kanye Westtel, erről levélben tájékoztatták a rappert. A BBC azt írja, a JP Morgan a levelet még szeptember végén küldte, vagyis azelőtt, hogy West újabb ámokfutásba kezdett volna a párizsi divathéten bemutatott pólóival, majd zavaros és néhol erősen antiszemita megjegyzéseivel. Úgy tudni, hogy a bank november 21-ig adott időt Westnek, hogy más bankot találjon.

West korábban a közösségi médiában kritizálta a JP Morgan vezetését, és azt állította, nem engedték, hogy kapcsolatba lépjen a bank vezérigazgatójával, Jamie Dimonnal. Szeptemberben a Bloombergnek azt mondta, megszakítja a kapcsolatot vállalati partnereivel, mert „itt az ideje”, hogy „egyedül” csinálja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt