A JP Morgan Chase megszakítja a kapcsolatot Kanye Westtel

külföld
2022 október 14., 09:56
comments 2

A JP Morgan Chase amerikai bankóriás megszünteti kapcsolatát Kanye Westtel, erről levélben tájékoztatták a rappert. A BBC azt írja, a JP Morgan a levelet még szeptember végén küldte, vagyis azelőtt, hogy West újabb ámokfutásba kezdett volna a párizsi divathéten bemutatott pólóival, majd zavaros és néhol erősen antiszemita megjegyzéseivel. Úgy tudni, hogy a bank november 21-ig adott időt Westnek, hogy más bankot találjon.

West korábban a közösségi médiában kritizálta a JP Morgan vezetését, és azt állította, nem engedték, hogy kapcsolatba lépjen a bank vezérigazgatójával, Jamie Dimonnal. Szeptemberben a Bloombergnek azt mondta, megszakítja a kapcsolatot vállalati partnereivel, mert „itt az ideje”, hogy „egyedül” csinálja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.