Csak azért vett egy Hitler-festményt a Channel 4, hogy Jimmy Carr szétzúzhassa

MŰVÉSZET
2022 október 14., 11:59
comments 17

A brit csatorna megvette Adolf Hitler egyik festményét, hogy az egyik műsorukban a közönség eldönthesse, Jimmy Carr humorista szétzúzza, vagy sem. A Jimmy Carr Destroys Art című műsorban arról vitatkoznak majd, hogy valóban el lehet-e választani egy műalkotást az alkotójától - mielőtt eldöntenék, melyik darabokat érdemes megsemmisíteni. Ezért több számos problémás művész, köztük Pablo Picasso, az elítélt pedofil Rolf Harris és a szexuális zaklató Eric Gill műveit is megvásárolták.

photo_camera Jimmy Carr Fotó: ALBERTO E. RODRIGUEZ/Getty Images via AFP

Ian Katz, a Channel 4 programigazgatója megerősítette, hogy ha a stúdió közönsége a Hitler-festmény megmentése mellett dönt, az nem a Channel 4 tanácstermében fog lógni, hanem megfelelő módon megsemmisítik. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt