Elkezdték kipostázni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

POLITIKA
2022 október 14., 11:16
comments 31

„Mától érkeznek a postaládákba a konzultációs kérdőívek” – jelentette be Facebookon Magyarország kormánya, és ezzel a lendülettel megmutatták a nemzeti konzultáció kérdéseit is. Pontosabban állításait.

„Nemzeti konzultáció a brüsszeli szankciókról” című kérdőíven a következő állítások szerepelnek – majd azt követően a kérdés, hogy ezekkel egyetértünk-e.

  1. Brüsszel az olajszankciók bevezetéséről döntött
  2. A gázszállításra is kiterjesztenék a szankciókat
  3. A nyersanyagokra is vonatkoznak a brüsszeli szankciók
  4. A nukleáris fűtőelemekre is kiterjesztenék a szankciókat
  5. A paksi atomerőmű bővítése is a szankciós politikai célkeresztjében van
  6. A szankciós politika a turizmust sem kíméli
  7. A szankciók növelik az élelmiszerárakat, és újabb bevándorlási hullámhoz vezethetnek
link Forrás

Orbán Viktor péntek reggeli Kossuth rádiós interjújában azt mondta, „a szankciós politikát mindenképpen meg kell változtatni, mert beledöglünk ebbe, belegebedünk.” Alig több mint egy héttel azok után, hogy Magyarország is megszavazta az újabb szankciókat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.