Kommentben ment neki Orbánnak a kedvenc jazzgitárosa

ZENE
2022 október 20., 12:25
comments 18

Orbán Viktor egy tegnapi Facebook-posztban ismét a brüsszeli energetikai terveket kritizálta. A kommentszekcióban felbukkant Al Di Meola világhírű jazzgitáros is - aki iránt korábban Orbán is rajongott -, és ezt írta a miniszterelnök szankciókat kritizáló posztjára:

„Az a probléma, hogy Magyarország támogatja Putyin gonoszságát, a szegény ukrajnai emberek pedig meghalnak! Teljes empátiát kéne mutatni irányukba! Ez így eléggé ijesztő!

photo_camera Forrás: Reddit / RTL.hu

Orbán Viktor kedveli Al Di Meola zenéjét, büszkén posztolt is tavaly arról, hogy dedikált lemezt kapott a gitárművésztől. De a rajongás, úgy tűnik, nem kölcsönös: Di Meolát annyira felháborítja, hogy Orbán nem helyezkedik szembe Putyinnal és kritizálja a szankciókat, hogy korábban is többször kommentelt már a posztjai alá. Legutóbb azt, hogy „Ne gazdagítsd azt az ördög Putyint!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.