Kizuhant egy 9 éves autista kisfiú egy eperjesi iskola ablakán

baleset
2022 október 23., 17:37

Kizuhant egy 9 éves autista kisfiú egy eperjesi bentlakásos iskola második emeleti ablakából, de szerencsére nem lett nagy baja, írja a parameter.sk a Joj Tv riportja alapján.

A fiú körülbelül hat métert esett, de fűre érkezett, aminek köszönhetően túlélte a balesetet és komolyabb sérülése sem lett. Az igazgatónő szerint a baleset idején az osztályteremben egy pedagógus és két diák tartózkodott, az ablak pedig szellőztetés miatt volt nyitva. Az iskola szerint ők semmilyen szabály ellen nem vétettek. A rendőrség testi sértés ügyében indított büntető eljárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.