Az 1200 lakosú Zalahalápon is élőlánccal tiltakoztak az oktatás helyzete miatt

oktatás
2022 október 27., 14:43
comments 2
photo_camera Fotó: Csontváry Általános Iskola

„Iskolánkban ma az oktatás jelenlegi helyzete miatt demonstrációt tartottak pedagógusok, a nevelést-oktatást közvetlenül segítők, technikai dolgozók, valamint szülők, nagyszülők és diákok. Élőláncot alkottak az iskola előtt és a falu főutcáján is, molinót tartva maguk elé. Az intézmény dolgozói köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik a mai napon kiállásukkal támogatták az OKTATÁS közös ügyét!” - írja Facebook-oldalán a zalahalápi Csontváry Általános Iskola.

Zalahaláp 1200 fős falu.

photo_camera Fotó: Csontváry Általános Iskola

Az utóbbi hetekben egyértelműen látszik, hogy bár a leglátványosabb megmozdulások a fővárosban vannak, az oktatásügyi tiltakozás messze nem csak Budapestről szól.

photo_camera Fotó: Csontváry Általános Iskola

A zalahalápi iskolában az országos sztrájkokhoz ezentúl is csatlakoznak, amíg az oktatás hibáit nem orvosolják.

Videónk a csütörtök reggeli budapesti láncról:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.