Az 1200 lakosú Zalahalápon is élőlánccal tiltakoztak az oktatás helyzete miatt

oktatás
2022 október 27., 14:43
comments 2
photo_camera Fotó: Csontváry Általános Iskola

„Iskolánkban ma az oktatás jelenlegi helyzete miatt demonstrációt tartottak pedagógusok, a nevelést-oktatást közvetlenül segítők, technikai dolgozók, valamint szülők, nagyszülők és diákok. Élőláncot alkottak az iskola előtt és a falu főutcáján is, molinót tartva maguk elé. Az intézmény dolgozói köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik a mai napon kiállásukkal támogatták az OKTATÁS közös ügyét!” - írja Facebook-oldalán a zalahalápi Csontváry Általános Iskola.

Zalahaláp 1200 fős falu.

photo_camera Fotó: Csontváry Általános Iskola

Az utóbbi hetekben egyértelműen látszik, hogy bár a leglátványosabb megmozdulások a fővárosban vannak, az oktatásügyi tiltakozás messze nem csak Budapestről szól.

photo_camera Fotó: Csontváry Általános Iskola

A zalahalápi iskolában az országos sztrájkokhoz ezentúl is csatlakoznak, amíg az oktatás hibáit nem orvosolják.

Videónk a csütörtök reggeli budapesti láncról:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt