Szerda délután több százan tiltakoztak az oktatás helyzete ellen Orosházán

oktatás
2022 október 27., 4:53
comments 1

„Országos híradás híján tájékoztatlak Titeket, hogy végre itt a végeken, Békésben is mozdulnak az emberek” – írta olvasónk, akinek beszámolója szerint október 26-án szerda délután „az orosházi Vörösmarty Általános Iskola és a Táncsics Gimnázium között sétával és élőlánccal, majd a gimi előtt élőképpel tiltakozott az oktatás és tanárok mai helyzete ellen mintegy 300-400 fő, tanárok, diákok, szülők és szimpatizánsok”.

A tiltakozás során elhangzott a Civil Közoktatási Platform kilenc pontja, majd az eseményt közös énekléssel „és a mozgalom jelképének élőképével zárult”.

photo_camera Fotó: Misinszki István

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt