Bencsik András szerint söpredék lepte el a pedagógusi pályát, akik csak rombolni akarnak

propaganda
2022 október 31., 07:21
comments 118

Pankotai Lili ügye volt a kezdőtéma a Hír tv Sajtóklub című propagandaműsorában. Bencsik András vitte a prímet az elején, aki a következő mondatokat mondta a témában:

  • „Egy ilyen butuska fruska a hülyeségeit leírja. Nem is szabad komolyan venni, amit mond, mert komolytalan.”
  • „Az apjának két nagy pofont kéne adnia a lányának, hogy édes lányom, hát hülye vagy, hogy beszélhetsz így?!”
  • „Egy olyan (...) söpredék lepte el a pedagógusi pályát, és megint csak tisztelet azon kivételeknek, akik lassan nem mernek megszólalni. Egy ilyen momentumos, nagypofájú nihilista, semmiházi (sic!) társaság lepte el az iskolákat. Beleértve az egyházi iskolákat is”.
  • „Tisztességes keresztény ember nem azonosul azzal, hogy egy ilyen fiatal kislányból (...) cédát csinálnak.”
  • „Ellepte a pedagógusi pályát, főleg a középiskolában egy olyan sötét társaság, amelyik kizárólag csak rombolni akar.”

A szokatlanul tömör másfél perc itt meg is tekinthető:

A Népszava szemléje szerint Gajdics Ottó megjegyezte, hogy azon pedagógusok, akik a műsort nézik, nem ilyenek - „leszámítva a 444-et meg a Népszavát, ahol majd jól kifiguráznak bennünket.”

A Hír tv a kormánypárti konglomerátum, a KESMA tagja, amelyről legutóbb a hónap elején derült ki, 3 milliárd forint közpénzhez juthat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt