Havi húsz dollárt kérne az exkluzív Twitterért Elon Musk

TECH
2022 október 31., 08:05

Jó hangulatban indul a Musk-éra a Twitter életében. Azután, hogy átvette a céget és azon nyomban szélsőjobbos konteókat osztott meg a profilján, Elon Musk bejelentette, húsz dollárra emelné a Twitter Blue előfizetés eddigi ötdolláros díját – írja a Verge.

A Twitter Blue egy éve indult. Az előfizetői reklámok nélkül férnek hozzá a platform tartalmaihoz, egyéni beállításokat, arculati elemeket használhatnak és tartalmaik jobb pozíciókat kapnak a feedben.

photo_camera Fotó: OLIVIER DOULIERY/AFP

A techlap szerint egy másik változást is bejelentett új cége dolgozóinak Musk. Azt mondta, hogy azok, akik nem tartják a feladataikra megszabott határidőt, azonnal ki lesznek rúgva.

Pénteken zárult a Twitter 44 milliárd dollár összegű felvásárlása, ami után a felső vezetőktől, köztük Parag Agrawal vezérigazgatótól már meg is szabadult Musk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.