Az oktatásról fognak ma vitázni a parlamentben

POLITIKA
2022 november 02., 07:38
comments 4

Az oktatásról fognak vitázni szerdán a parlamentben, „Gyermekeink jövőjéről, a közoktatás minőségéről és feltételrendszeréről” címmel, melyet a Momentum kezdeményezett, de a DK, az MSZP, a Jobbik és az LMP is támogatta.

Az ellenzéki képviselők beadványa szerint a vitanapra azért van szükség, mert a közoktatásban a rendszerváltás óta nem kezdődött még tanév olyan pattanásig feszült helyzetben, mint idén szeptemberben. Hozzátették, hogy a tanévkezdés óta hétről-hétre nő a feszültség, a pedagógusok jogos követeléseire és tiltakozására pedig a kormány tárgyalás helyett “rideg elnyomással” reagált. Egyelőre nem tudni, hogy a vitanapon a kormánypárti képviselők ott lesznek-e, de a parlament oldala szerint felszólalással egy sem jelentkezett be. (via Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt