Deutsch Tamás elmesélte Nagykátán, hogy nagyon nehéz lesz az élet, de nincs más, csak a Fidesz

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 november 09., 04:50
comments 33

Infláció, recesszió, százalékok, indirekt bizonyítás, Politico, Eurostat – hétköznap este nehezen emészthető szavakat sorolt Deutsch Tamás a nagykátai városi könyvtárban. A Fidesz európai parlamenti képviselője kapta a feladatot, hogy elmagyarázza a párt helyi szimpatizánsainak, miért rosszak az Oroszországra kivetett uniós szankciók, és miért kell erről nemzeti konzultációt tartani.

Nem könnyű értesülni az országjáró sorozat állomásairól, néhány napja például Kövér László is tartott ilyen fórumot Orosházán, de csak az MTI-ből derült ki, mi hangzott el ott. Először Nagykátán sem akartak beengedni minket, mondván, nem regisztráltunk, de mivel a művelődési ház nyilvános eseményt hirdetett a Facebookon, rövid tanácskozás után meggondolták magukat.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.