Deutsch: Orbán nem tudta megóvni Európát egy önsorsrontó döntéstől

video
2022 november 09., 04:50
comments 11
  • Nagykátára küldték Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét, hogy elmagyarázza, miért rosszak az uniós szankciók.
  • A fórum előtt megkérdeztük tőle, mi baja van a kormánynak a szankciókkal, ha mindet megszavazták, a kényes témákban pedig állításuk szerint megvédték a magyar érdekeket.
  • Deutsch szerint ezzel csak a katasztrófát sikerült elkerülni, valójában Európára nézve káros döntés született, ami végső soron Magyarországot is érinti.
  • Ezután a szervezők először nem akartak beengedni minket a fórumra, de végül meghallgathattuk Deutsch előadását, amiről külön cikkben számoltunk be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt