link Forrás

Deutsch: Orbán nem tudta megóvni Európát egy önsorsrontó döntéstől

video
2022 november 09., 04:50
comments 11
  • Nagykátára küldték Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét, hogy elmagyarázza, miért rosszak az uniós szankciók.
  • A fórum előtt megkérdeztük tőle, mi baja van a kormánynak a szankciókkal, ha mindet megszavazták, a kényes témákban pedig állításuk szerint megvédték a magyar érdekeket.
  • Deutsch szerint ezzel csak a katasztrófát sikerült elkerülni, valójában Európára nézve káros döntés született, ami végső soron Magyarországot is érinti.
  • Ezután a szervezők először nem akartak beengedni minket a fórumra, de végül meghallgathattuk Deutsch előadását, amiről külön cikkben számoltunk be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.