Elszabadult pokolként jellemzik a kriptopiacokat, miután kiderült, hogy riválisa mégsem vásárolja fel az FTX-et

Lezárt tartalom a Kör tagjainak TECH
2022 november 10., 8:29
comments 125

Egyetlen napot sem élt meg a közelmúlt egyik legjelentősebb kriptoüzlete, miután a legnagyobb kriptotőzsde, a Binance közölte, hogy mégsem vásárolja fel a komoly válságba került riválisát, az FTX-et.

Szerdán mi is írtunk arról, hogy alaposan megrázta a kriptopiacokat, ahogy a legismertebb amerikai kriptovállalkozó, Sam Bankman-Fried birodalma pár nap alatt összeomlott. Akkor úgy nézett ki, hogy a bajba került FTX-et felvásárolhatja a Binance, de aztán estére a vállalat közölte, hogy elkezdték átvilágítani a riválisukat, és inkább elállnak az üzlettől. Indokként hozták fel azt is, hogy az amerikai pénzügyi hatóságok közben állítólag kettőzött erővel kezdtek el vizsgálódni a kriptovaluták kereskedésére létrehozott bahamai bejegyzésű cégnél.

photo_camera Sam Bankman-Fried Fotó: SAUL LOEB/AFP

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt