Csődbe ment az FTX, a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje

Lezárt tartalom a Kör tagjainak TECH
2022 november 11., 15:30
comments 15

Csődeljárást kezdeményezett vállalatainál az elmúlt időszak egyik legismertebb és legbefolyásosabb kriptoügyi cégvezetője és befektetője, Sam Bankman-Fried: a Delaware államban indított eljárással eldőlni látszik, hogy képtelen lesz megmenteni birodalmát, írja a Bloomberg.

Az eljárás 130 vállalkozást foglal magában, köztük az amerikaiaknak fenntartott FTX US kereskedőfelületet, mellyel kapcsolatban Bankman-Fried napokon át hangsúlyozta, hogy ezt nem érintik az FTX nehézségei, illetve a befektetőcégét, az Alameda Research-et is.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt