Csődbe ment az FTX, a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje

TECH
2022 november 11., 15:30
comments 15

Csődeljárást kezdeményezett vállalatainál az elmúlt időszak egyik legismertebb és legbefolyásosabb kriptoügyi cégvezetője és befektetője, Sam Bankman-Fried: a Delaware államban indított eljárással eldőlni látszik, hogy képtelen lesz megmenteni birodalmát, írja a Bloomberg.

Az eljárás 130 vállalkozást foglal magában, köztük az amerikaiaknak fenntartott FTX US kereskedőfelületet, mellyel kapcsolatban Bankman-Fried napokon át hangsúlyozta, hogy ezt nem érintik az FTX nehézségei, illetve a befektetőcégét, az Alameda Research-et is.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.