DJ Műsorvezető zenéi erre a hírszegény, de bulik ígéretétől lüktető szombatra - 1. rész

ÉLET
2022 november 12., 15:51
comments 5

A 444 műsorvezetőit azért nevezik műsorvezetőnek és nem mondjuk hírügyeletesnek, mert a elvileg nemcsak hírekkel etetik, hanem szórakoztatják is az olvasókat, leginkább olyasmivel, amit ők maguk is szórakoztatónak találnak.

Úgyhogy most fel a hangerőt, mert most DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volt aktuális playlistje következik, frisebb és jól berohadt számokkal:

Orbital és Sleaford Mods: Dirty Rat

Jól indul és onnantól exponenciálisan lesz egyre királyabb, én már egész testemben lüktetek. Megnyugtató, hogy a Sleaford Modsnak nemcsak a dühös kiabálás áll jól.

link Forrás

Galaxisok: Tánc

Ki nem szerelmes Szabó Benedekbe és Sallai Lászlóba? Őszintén szólva el sem tudom képzelni.

link Forrás

Flogging Molly: A Song Of Liberty

És most valami egészen más. A jószándékú politikai dalok jó esetben maximum bizarrul viccesek szoktak lenni. De nem akkor, ha a világ legjobb kelta punkjai írják őket a halott ukránoknak. A Flogging Mollyról kiderült, hogy nemcsak a legszuperebb koncertzenekar, hanem ebben is atomjó:

link Forrás

The Erections: Crazy OI!

És most valami sokkal vidámabbat. Kik lehetnek viccesebbek a kizárólag a külsejükkel foglalkozó japán punk csávóknál?

link Forrás

Rumkicks: Punk Rocker

Hát természetesen a kizárólag a külsejükkel foglalkozó dél-koreai punk csajok!

link Forrás

És ha már csajok:

Noga Erez - Nails (feat Missy Elliott)

A Beastie Boys óta a legjobb zsidó hiphop + rohadt jó tánc egy irtó egyszerű, ám annál klasszabb táncos klipben:

link Forrás

Folytatás nemsokárat!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.