Autós üldözés és lövöldözés volt a nagybani piacnál, rendőrökre lőttek egy furgonból

bűnügy
2022 november 14., 11:42
comments 8

Autós üldözés és lövöldözés volt az M5-ös autópályán, a nagybani piac magasságában hétfő reggel, közölte a Blikk és az M1 Híradó. A híradó tudósítója szerint vélhetően egy embercsempész-furgonból lőttek rá a rendőrökre, miután igazoltatni akarták a sofőrt.

A Blikk szerint a Rádió 1 reggeli műsorában betelefonálók jelezték, hogy az M5-ös autópálya budapesti bevezető szakaszán autós üldözés zajlik: rendőrök elől menekült egy jármű, amiből állítólag tüzet is nyitottak. A cikk szerint a rendőrök végül az „ecseri piacnál”, azaz a Nagykőrösi úton lévő használtcikk-piacnál állították meg az autót. Az M1 Híradó a rajtaütést kicsit arrébb, a nagybani piachoz helyezi.

Az M1 tudósítója szerint a furgon - amelyben tizennyolc ember utazhatott - az M5-ös autópályán haladt Budapest irányába, amikor Inárcs térségében ellenőrizni akarták. A sofőr a jelzésre nem állt meg, sőt, gyorsítani kezdett, majd amikor megállásra kényszerítették, rálőtt a rendőrökre - akiket nem talált el. Az M1 szerint a Terrorelhárítási Központ már elfogta a két feltételezett elkövetőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.