Pankotai Lili elhagyja az iskoláját

POLITIKA
2022 november 14., 20:58
comments 24

Elhagyja a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumot Pankotai Lili, az október 23-i tanár-diáktüntetés egyik szónoka, akitől iskolája a felszólalása után Facebook-posztban határolódott el, mert Pankotai slam versében trágárságok is voltak. Pankotai mellett aztán kiállt az ADOM és Noár, valamint mellette szólalt fel a pécsi bölcsészkar dékánja is.

"Igaz a hír, a körülményekről, és részletekről nem kívánok nyilatkozni, amíg a jövő hét hétfői nappal létre nem jön a jogviszony az új iskolámmal" - erősítette meg levélben a Telexnek a lap értesülését Pankotai.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt