Pankotai Lili elhagyja az iskoláját

POLITIKA
2022 november 14., 20:58
comments 24

Elhagyja a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumot Pankotai Lili, az október 23-i tanár-diáktüntetés egyik szónoka, akitől iskolája a felszólalása után Facebook-posztban határolódott el, mert Pankotai slam versében trágárságok is voltak. Pankotai mellett aztán kiállt az ADOM és Noár, valamint mellette szólalt fel a pécsi bölcsészkar dékánja is.

"Igaz a hír, a körülményekről, és részletekről nem kívánok nyilatkozni, amíg a jövő hét hétfői nappal létre nem jön a jogviszony az új iskolámmal" - erősítette meg levélben a Telexnek a lap értesülését Pankotai.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.