Az orosz védelmi minisztérium szerint a lengyelországi robbanás provokáció volt, a rakéta pedig ukrán

háború
2022 november 16., 10:04
comments 5

Az orosz védelmi minisztérium szerdán közölte, hogy szerintük a kedden, lengyel területen történt robbanást egy ukrán légvédelmi rakéta okozta, és hogy az orosz légicsapások a lengyel határtól legalább 35 km-re voltak.

„A Prezewodów faluban talált roncsokról november 15-én este Lengyelországban közzétett fényképeken az orosz védelem szakemberei szerint egyértelműen az ukrán légierő SZ-300-as légvédelmi rendszerének légvédelmi irányított rakétájának elemei láthatók” - idézte a védelmi minisztériumot a RIA hírügynökség.

photo_camera A rakétabecsapódás helyszínén készített kép. Fotó: UGC/REUTERS

(Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt