A Horthy-korszak irredenta dalait énekelte lemezre Kardos-Horváth János, aki pár éve még ellenzéki képviselőjelölt volt

ZENE
2022 november 17., 17:46
comments 19

"Lesz, lesz, lesz" címmel adott ki saját definíciója szerint "irredenta" lemezt a várpalotai Trianon Múzeum. A kiadvány mellé kottát és karaoke videókat is készítettek, hogy az új generációk pont úgy harsoghassanak szerb- és románellenes dalokat, mint a dédszüleik.

link Forrás

A lemezen a következő előadók ábrándoznak Kassa visszafoglalásáról:

Varga Miklós, Pataky Attila, Kardos-Horváth János, Vadkerti Imre, Sárdy Barbara, Varga Viktor, Kalapács József, Géczy Erika, Kautzky Armand, Szacsvay László, és Heit Lóránd.

Kardos-Horváth egykor a Kaukázus frontembere volt, még 2011-ben is fellépett egy ellenzéki sajtószabadság-tüntetésen egy ironikus Gyurcsány-froclizó dallal, 2014-ben pedig az elvileg ellenzéki LMP szentendrei egyéni képviselőjelöltje volt.

Lapunkban akkor szerepelt legutóbb, amikor 2019-ben talált egy döglött patkányt az Egér úton, amiről videót forgatott, a közállapotokon istenkedve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.