„Attila, mint a hunok királya, rengeteg nőnek álmos vágya” – verseket írtak a saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa Attilának az érte versengő nők

irodalom
2022 november 17., 11:38
comments 13

Még csak a harmadik részénél tart a TV2-n futó társkereső új évada, amiben a saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa Attila A Nagy Ő, de már most leírhatatlan magasságokba került a műsor, miután az Árpáért versengő nők azt a feladatot kapták, írjanak verset a férfinak, aki korábban azt mondta magáról:

„Ez a test erőszakra készült”, hogy „olyan nőket boldoggá tegyen, akik nem kifejezetten a finom stílust kedvelik”. A versekből sajnos csak részleteket olvastak fel, így az irodalomkedvelő olvasóknak be kell érniük pár rövid idézettel.

  • „Eszem elképesztő kiállásoddal elveszed, valódi lényedet, szívedet és lelkedet megismerni, férfierődet megérezni, elveszni benne, ezt tervezem.”
  • „Szívem Attilája, az élet háborgó tengerén stabil kikötő vagy nekem. Szelem a sivatagban, só az ételemben, vízcsepp az oázisomban, szeretnék lant lenni a kezedben.”
  • „Attila, mint a hunok királya, rengeteg nőnek álmos vágya. Rendíthetetlen szilaj, kinek lába alatt megremeg a talaj.”
  • „Várom, hogy kezed kezemben megpihenhessen, látom szikrázó tekintetedben saját magam.”
  • „Hozzászólnék, de nem tudok.
    Mondanám, de nem tudom.
    Gondolataim cikáznak, akár mint pók a falon.”
  • „Elfogytak a szavak, idő nincs,
    lassan egy másik dimenzióba lép, csupán tapasztal és él,
    halhatatlan lelke téged is újra érezni hív.”
  • „Már egy ideje csak rád gondolok mindig, meg-megállva. Illatos rózsával jött felém a drága.”

De nemcsak az utóbbi sorokat író nőnek akadt be József Attila, egyikőjük szó szerint ellopta a költő Szerelmes versét, amikor saját neve alatt leírta Árpának, hogy: „Hegyes fogakkal mard az ajkam, nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam. Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak, harapj, harapj, vagy én haraplak. Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek, szép játék vagy, összetörlek.”

Aki videón is élvezné a versrészletek felolvasását, annak az alábbi videót ajánlom, amelyben azt is végig lehet nézni, ahogy az egyik nő celluxra ragasztott kristálycukorral díszíti az Árpa Attilának írt szerelmesverses levelét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.