A Manchester United beperli Cristiano Ronaldót

sport
2022 november 18., 13:32
comments 5

A közelmúltban adott ellentmondásos interjúja miatt a Manchester United szerződésszegés miatt beperli Cristiano Ronaldót. Ez azt jelenti, hogy a portugál játékos szinte biztosan nem fog többé a Unitedben játszani. A The Guardian szerint a 37 éves futballistának azt mondták, ne is térjen vissza a klub carringtoni edzőbázisára a katari világbajnokság után.

photo_camera Fotó: ANTHONY DEVLIN/AFP

Ronaldo a Talk Tv-nek adott interjújában egy sor vádat és kritikát fogalmazott meg a Uniteddel kapcsolatban. Ezek között szerepelt, hogy a klub ki akarja őt szorítani, hogy a felsővezetőkből hiányzott az empátia, miután áprilisban meghalt újszülött gyermeke, hogy a tulajdonos, a Glazer család nem törődik a klubbal, és hogy a menedzser, Erik ten Hag nem tiszteli őt.

Pénteken a klub kiadott egy közleményt: „A Manchester United kezdeményezte a megfelelő lépéseket Cristiano Ronaldo legutóbbi médiainterjúja miatt. Amíg ez a folyamat nem ér véget, addig nem kommentáljuk a történteket.” A klub szurkolói kritikusan nyilatkoztak a csatárról, többen úgy érzik, nincs visszaút számára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.