Csaknem 1200 alkalmazott hagyta ott a Twittert, miután Musk felszólította őket, hogy köteleződjenek el vagy lépjenek le

TECH
november 19., 7:54
comments 61

Csaknem 1200 alkalmazott hagyta ott a Twittert, miután Elon Musk csütörtökig adott határidőt a Twitter megmaradt munkatársainak, hogy kötelezzék el magukat a „hosszú órákon át tartó, nagy intenzitású” és „rendkívül kemény” munkavégzés mellett, ugyanis elindul a Twitter 2.0 projekt, ami jó sok melóval fog járni.

Értesülések szerint Elon Musk pénteken e-mailben kérte a Twitter megmaradt munkatársait, hogy a szoftverkódot író alkalmazottak kora délután jelentkezzenek a San Franciscó-i központban. Azt is hozzátette, hogy személyes találkozót szeretne, ezért, aki nem tartózkodik épp San Franciscóban, gyorsan repüljön oda délutánig.

Musk arra is utasította a kódírókat, hogy küldjenek neki egy összefoglalót arról, hogy mit ért el a szoftverkódjuk az elmúlt hat hónapban. „Lesznek rövid, technikai interjúk, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy jobban megértsem a Twitter technológiai működését” - írta az egyik e-mailben Musk.

Eközben Musk péntek késő este elindított egy Twitter-szavazást, amelyben arra kérte követőit, szavazzanak arról, hogy visszaállítsák-e Donald Trump volt amerikai elnök fiókját a platformon. Az első eredmények azt mutatták, hogy nagyjából 60 százalékuk igennel szavazott. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt