Angol foci: meccs közben pisire cserélték a kapus innivalóját

sport
2022 november 20., 07:30

Miközben indul a foci-vb, más, hasonlóan fontos dolgok is történtek a futball terén. Például az angol félprofi focicsapatok kupáján a Warrington Town-Guiseley mérkőzésen, ahol a Telex szemléje szerint zs-kategóriás vígjátékokba illő viccelődés történt.

Az egyik vendégszurkoló meccs közben beosont a pályára és kicserélte a Warrington kapusának innivalóját egy üveg pisire. A kapus természetesen ezt nem vette észre, ezért beleivott, majd a húggyal teli üveget hozzávágta a szurkolókhoz.

link Forrás

Mindezek után a játékvezető kiállította a kapust, az italt kicserélú szurkolót pedig kirakták a stadionból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.