Őrült, spiri szerelem: a norvég hercegnő és a hollywoodi sámán

Lezárt tartalom a Kör tagjainak bulvár
2022 november 20., 13:09
comments 12

November 8-án derült ki, hogy Märtha Louise norvég hercegnő lemondott királyi kötelességeiről, mivel inkább alternatív gyógyászati vállalkozására szeretne összpontosítani a vőlegényével, Durek Verrett-tel. Persze nem ez az első eset, hogy egy királyi sarj visszalép a feladatairól a szerelem kedvéért, viszont valószínűleg a legellentmondásosabb eset,

ugyanis a vőlegény foglalkozása: sámán.

A norvég királyi palota a hírrel együtt azt is közölte, hogy a család „nagyon bízik a norvég egészségügyi szolgálatban és a norvég egészségügyi hatóságokban”, és hangsúlyozták a „bizonyított orvosi ismeretek és tudományos kutatások” fontosságát.

Annak egyébként, hogy ezt ennyire kiemelték, csak részben a sámán az oka. Märtha Louise V. Harald király és Szonja királyné első gyermeke (de csak negyedik a sorban a trónörökösök között) és a Vanity Fair cikke alapján mindig is kilógott a családtagjai közül érdeklődésével és nézeteivel. Versenyszerűen lovagolt, jóban volt a nevelőnőivel meg az istállók személyzetével, és állítólag már gyerekként ki tudta olvasni, mit éreznek az emberek valójában.

Märtha Louise a protestáns Norvégiában sokáig nem igazán merte felvállalni, hogy milyen fontos neki a spiritualitás, hogy látnoki képességei vannak és képes az angyalokkal beszélgetni.

Inkább elbújni szeretett volna az emberek elől, akik furcsának tartották.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt