Őrült, spiri szerelem: a norvég hercegnő és a hollywoodi sámán

bulvár
2022 november 20., 13:09
comments 12

November 8-án derült ki, hogy Märtha Louise norvég hercegnő lemondott királyi kötelességeiről, mivel inkább alternatív gyógyászati vállalkozására szeretne összpontosítani a vőlegényével, Durek Verrett-tel. Persze nem ez az első eset, hogy egy királyi sarj visszalép a feladatairól a szerelem kedvéért, viszont valószínűleg a legellentmondásosabb eset,

ugyanis a vőlegény foglalkozása: sámán.

A norvég királyi palota a hírrel együtt azt is közölte, hogy a család „nagyon bízik a norvég egészségügyi szolgálatban és a norvég egészségügyi hatóságokban”, és hangsúlyozták a „bizonyított orvosi ismeretek és tudományos kutatások” fontosságát.

Annak egyébként, hogy ezt ennyire kiemelték, csak részben a sámán az oka. Märtha Louise V. Harald király és Szonja királyné első gyermeke (de csak negyedik a sorban a trónörökösök között) és a Vanity Fair cikke alapján mindig is kilógott a családtagjai közül érdeklődésével és nézeteivel. Versenyszerűen lovagolt, jóban volt a nevelőnőivel meg az istállók személyzetével, és állítólag már gyerekként ki tudta olvasni, mit éreznek az emberek valójában.

Märtha Louise a protestáns Norvégiában sokáig nem igazán merte felvállalni, hogy milyen fontos neki a spiritualitás, hogy látnoki képességei vannak és képes az angyalokkal beszélgetni.

Inkább elbújni szeretett volna az emberek elől, akik furcsának tartották.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.