Meglepő, hogy melyik országba utazott Szijjártó Péter

külföld
2022 november 21., 05:29
comments 49

Vasárnap még egy egész napon át Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsén örömködött a magyar külügyminiszter. A görögök ellen vívott barátságos mérkőzésen futballtörténelmet írt a 109-szeres válogatott játékos Szijjártó Péter szerint.

link Forrás

A 35 éves focista három év után tért vissza egyetlen, rekordot jelentő meccsre a válogatottba. Nem túlzás kijelenteni, hogy Szijjártó Péter szívén viseli Dzsudzsák sorsát.

link Forrás

„Az éjjel még közel sem ért véget”, írta ezek után hajnali fél négykor a külügyminiszter a Facebookon, „de muszáj indulni”, tette hozzá.

„Reggel már Szocsiban van jelenésem” – közölte a magyar külügyminiszter.Szijjártó ugyanis az orosz Atomexpora utazik, ami szerinte „a nukleáris ipar egyik legfontosabb találkozója”. A programban ugyan nem találni más uniós ország képviselőit, a magyar Atomenergia Hivatal alelnöke viszont kedden ad elő. Ezen kívül a TASS jelentése szerint Oroszország megállapodások köt majd Fehéroroszországgal, Burundival, Zimbabwével, Kirgizisztánnal, Mianmarral, Nicaraguával és Üzbegisztánnal.

link Forrás

Szijjártó Péternek alig egy hónapja volt utoljára jelenése Oroszországban, ahol egy energiakonferencián lépett fel, és ami után a cseh külügyminiszter így fogalmazott: „Egészen botrányosnak tartom, hogy Szijjártó Péter olyan konferenciára ment, ahol az Európai Unió szankciós listáján szereplő személyek is megjelentek”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.