link Forrás

A 444 új dokumentumfilmje: Elkezdődik a következő 24 óra - Előzetes

FILM
2022 november 23., 19:04
comments 1

A 444 bemutatja új dokumentumfilmjét, amely egy magyar és egy norvég családról szól, akik két hasonló, de mégis nagyon különböző életet élnek. Mindkét családban él egy gondozásra szoruló fogyatékossággal élő ember, de míg a norvég kerekesszékes a szüleitől teljesen önállóan tud élni gondozók felügyelete mellett, addig a magyar édesanyát négy fal közé zárja súlyos fogyatékossággal élő gyermeke.

A filmet december 8-án 18:00-kor mutatjuk be először nagyközönség előtt a Premier KultCaféban, amely után lesz egy beszélgetés a film készítőjével és az egyik szereplővel Plankó Gergő moderálásában. A helyszín akadálymentes.

Részvételi szándékát e Google Form kitöltésével jelezheti.

Rendezte: Fődi Kitti; Fényképezte: Fődi Kitti, Botos Tamás; Fényelés, grafika: Kiss Bence, Hangmérnök: Terner Péter; Szupervízió: Mészáros Zsófia, Ács Dániel, Botos Tamás, Plankó Gergő, Trygve Nielsen

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.