Márki-Zay Péter vitára hívja Kocsis Mátét a köztévébe

választás 2022
2022 november 23., 17:19

Márki-Zay Péter azzal reagált a nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentésre - mely a Mindenki Magyarországa Mozgalom USA-ból érkezett, mintegy 3 milliárd forintnyi támogatását vizsgálta -, hogy „befuccsolt a Fidesz blöffje,” mivel a jelentés semmilyen nemzetbiztonsági kockázatot nem tárt fel.

Márki-Zay „a téma kapcsán vitára hívja Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy a további kérdésekről élő adásban, a széles nyilvánosság előtt, az adófizetők pénzéből fenntartott köztévében vitázzanak” - közölte az MMM.

Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje 2022. április 3-án
photo_camera Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje 2022. április 3-án Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Az Action for Democracy nevű amerikai szervezet, amely a Mindenki Magyarországa Mozgalmat (MMM) támogatta, korábban határozottan visszautasított minden olyan vádat, amely szerint ők beavatkoztak volna a magyar választásokba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.